8 Responses to “Fisa postului unui merchandiser”

 1. RODICA spune:

  SUGEREZ CA KEY ACCOUNT MANAGERII SA NE SPRIJINE MAI MULT IN SOLUTIONAREA UNOR PROBLEME PE CARE MERCHANDISERII NU LE POT REZOLVA SINGURI.

 2. cristina spune:

  cred ca problemele aparute si semnalate de clienti se rezolva mai intii prin semnalarea sefului de raion care in functie de problema ofera o solutie si apoi se va anunta seful direct de la firma angajatoare in vederea rezolvarii problemei astfel incit sa impace si managerul de raion si furnizorul.

 3. Andreea spune:

  Ce bine ar fi daca sefii de raion ar vorbi si ei cu clientii…dar sunt prea ocupati sa ” managerizeze ” merchandiserii sau lucratorii comerciali si de cele mai multe ori se ascund prin birouri, nu raspund la telefon, sunt foarte greu de ” prins ” chiar si de furnizori. Nu stiu…poate sunt si altfel de sefi de raion decat cei pe care i-am intalnit eu….

 4. Silvia spune:

  Intr-adevar, merchandiserul comunica mai usor cu sefii de raioane si de departamente(BTL),ajutand astfel key accountul sau directorul de zona la marirea comenzilor, crescand astfel vanzarea firmei si evitarea ramanerii fara marfa la raft.
  Putem spune ca merchandiserul este elementul cheie,de legatura intre magazin si firma;totodata,merchandiserul fiind prezent in magazin in fiecare zi,poate indeplini un alt rol:acela de promoter,el recomandand clientilor produsele firmelor pe care le mercantizeaza.In concluzie,cred ca orice firma care se repecta ar trebuie sa aiba MERCHANDISER!!(parerea mea)

 5. as putea fi un merchandiser foarte bun. corespund! o sa aplic!!! :)

 6. Ada spune:

  cum fac sa ma angajez si eu… daca nu am experientza..? :-s 😀

 7. claudiu spune:

  Trimite un CV la adresa office[at]triconsultance.ro si chiar daca nevoia urgenta de angajare pe care am avut-o am acoperit-o, pot aparea oricand alte nevoi. Astept CV-ul tau :)

 8. Nic-ul spune:

  Din punctde vedere legal , functia sau mai bine zis denumirea de ,, MERCHENDISER ,, nu poate exista si nu poate fi utilizata pe piata muncii din Romania decat unilateral in mod intern . A utiliza frecvent aceasta denumire poate induce in eroare cu buna stiinta si este chiar ilegala . Termenul corect si care se regaseste si C.O.R. – Codul Ocupatiilor din Romania – este de meseria de MERCANTIZOR .
  STIE CINEVA CAT CASTIGA UN MERCHENDISER IN AFARA TARII ??? SA VEDEM SI DIFERENTELE SI ASEMANARILE UNUI JOB .SAU IMPORTAM DOAR FORMA , CA SALARIUL IL PLANTAM ROMANESTE ?????
  LA BUNA VEDERE .Nicu

Leave a Reply

Comments links could be nofollow free.

Find the Best Verizon Cell Phone Deals Online | Thanks to Best Checking Rates, Highest CD Rates and UK Loan