11 Responses to “Poze standuri”

 1. Le-am vazut ieri in Carrf Colentina, aratau foarte bine, bravo, si erau aproape pline de marfa. Cat sa stii ca au luat si altii si ca ai si tu destule sa-ti alegi/cumperi.

 2. claudiu spune:

  Multumesc pentru feed-back :)

 3. :) eu n-am apucat sa le vad, inca. le-am notat insa pe cele ale concurentei, dupa cum sms-uiai catre DVS. Vineri seara n-am mai apucat sa dau, e inca in draft. am fost in billa. si erau competitorii inghesuiti unii intr-altii (oetker si ALex). mai-mai sa se calce in picioare.
  ale voastre au cumva o idee…

 4. claudiu spune:

  La sfarsitul saptamanii s-au livrat standurile doar in Carrefour. In aproape toate magazinele. Saptamana urmatoare se vor livra si catre real si Auchan si incepand cu 8 martie se vor livra si in magazinele Mega Image. Atat. Anul asta doar in aceste 4 retele.
  Nu ca ne ocupam noi de ele, dar ale noastre au o forma, sunt deosebite, fata de concurenta.

 5. Social comments and analytics for this post…

  This post was mentioned on Twitter by claudiuciobanu: ( de pe blog ) poze noi cu standuri pentru concurs : http://blog.triconsultance.ro/2010/02/poze-standuri/

 6. neagaoleg spune:

  frumos stand, deja sinteti preg?ti?i de pa?te )

 7. claudiu spune:

  Da. E adevarat… sunt frumoase. Le gasesti in retelele Carrefour, Auchan, real si Mega Image :)

 8. Mihai spune:

  sincer…fara suparare dar parca toate arata la fel…

 9. claudiu spune:

  Din “afara” asa pare. Nu vreau sa te contrazic pentru ca mi-as deturna singur scopul acestui concurs. Noi vedem diferentele. Cei care ne citesc (de la care astept pareri asupra celor mai reusite standuri )pot aprecia un stand dupa cat de pline sunt, dupa calitatea pozei si a altor factori care tin de estetic. Noi le judecam un pic dupa alte criterii :) La sfarsit, le punem cap la cap si decidem.

 10. Buna. Am ajuns si eu in Orhideea. Am vazut casuta. M-a deranjat ca e ascunsa rau. E in zona de oua, ceea ce e f bine. Dar au fost asezate in fata ei 2 tipe cu sampling de la un cascaval. Nu se mai vede nimic!!! In spatele ei au venit 2 fete s-au uitat si chiar au luat ceva. Dar nu se compara cu lumea de la alte standuri de pe partea cealalta care nu erau ascunse de standuri de sampling. In rest sunt foarte dragute :)

 11. claudiu spune:

  Merci de feed-back. In Carrefour Orhideea sunt doua standuri : unul cel pe care l-ai vazut tu, langa oua si unul in capatul culoarului de detergenti spre lichide.
  O sa vad ce pot face cu standurile astora cu cascavalul. Asta e cam aiurea, ca cineva le-a dat acceptul sa-si puna standul in fata casutei cu vopsea de oua.

Leave a Reply

Comments links could be nofollow free.

Find the Best Verizon Cell Phone Deals Online | Thanks to Best Checking Rates, Highest CD Rates and UK Loan